1. Avrupa Birliği İçinde Firma Kurulumu Ve Mali-hukuki Altyapı Hazırlanması

Küreselleşen dünya düzeninde alanlarında söz sahibi olan firmalar global ölçüde büyüyebilmek için yurtdışı pazarlara açılmak zorundadır.

Türkiye’nin derin tarihi ve ekonomik bağları nedeniyle ülkemizdeki firmalarımızın pek çoğunun ana hedefi Avrupa pazarına genişlemektir. Bu bağlamda siz değerli dostlarımıza güvenilir, etkili ve yüzde yüz başarı odaklı danışmanlık hizmeti vermekteyiz.

Kurmak istediğiniz firmanız için en önemli adımlar olan yasal ve mali hazırlıklar sürecini sizlerle birlikte hazırlayarak bu geçişin sorunsuz şekilde olmasını sağlıyoruz. Bünyemizde bulunan gayrimenkul danışmanı avukat arkadaşlarımız ile hem en ekonomik hem de en yararlı alımların yapılmasına öncülük ediyoruz. Göçmen hukuku konusunda uzman avukatlarımız sayesinde sizlerin ve Türkiye’den gelecek çalışma arkadaşlarınızın yasal oturum izinlerini almalarını sağlıyoruz.

2. Küresel Bazlı Gıda Ve Tarımsal Üretim

Dünyanın en ilerici̇ gıda ve tarım işletmelerini̇, hükümetleri̇ ve çok taraflı ajansları doğru kararlar almaları için destekliyoruz. Müşterilerimizin kendilerine özel ihtiyaçlarını karşılamak üzere uyarlanmış kapsamlı operasyonel ve stratejik çözümler sunuyoruz.

Deneyimli, küresel gıda ve tarım danışmanlarından oluşan ekibimiz, derin sektör bilgisini en son analitik araçlarla birleştirerek, müşterilerimizin küresel tarım ticareti ortamının karmaşıklıklarını aşmalarına yardımcı olan eyleme geçirilebilir iç görüler sunar

Gıda ve tarım ticareti uzmanlığımızdan yararlanın!

İster durum tespiti, pazara giriş stratejileri, tedarik zinciri optimizasyonu, isterse sürdürülebilirlik girişimleri veya politika ve düzenlemeler konusunda destek arıyor olun, anlamlı iç görüler sağlamak, zorlukların üstesinden gelmek ve vizyonunuzu gerçeğe dönüştürmek için gıda ve tarımsal işletme danışmanlık hizmetlerimize güvenebilirsiniz.

Fırsatı yakalamak için teknoloji seçimi

Tarımın ilerici, yüksek teknolojili küresel bir sektöre dönüşmesinin ardında, iklim değişikliğinin etkisi, değişen tüketici ve toplumsal tercihlere sahip artan nüfus ve tarım teknolojisindeki ilerleme gibi birçok temel etken bulunmaktadır.
Gıda ve tarım teknolojisi ve ürünleri pazarının 2018 yılında 494,4 milyar dolar olduğu tahmin edilmektedir ve 2023 yılına kadar 729,5 milyar dolarlık bir değere ulaşması beklenmektedir.
Bunun itici güçleri arasında protein bazlı gıda ürünlerinin tüketimindeki büyümenin devam etmesi, tüketicilerin gıda güvenliği ve izlenebilirliğine öncelik vermesi ve gelişmiş genetik teknolojilerin giderek daha fazla benimsenmesi yer almaktadır.

Her müşteri için en tamamlayıcı teknolojinin belirlenmesi


Artan nüfus ve tarımsal üretime olan talep nedeniyle hükümetlerin modern tarım tekniklerini benimsemeye yönelik desteği artarken, çevresel kaynaklar da korunuyor.
AgroTech ve FoodTech danışmanlık uzmanlarımız, satıcı ve alıcı durum tespiti ile birlikte teknik ve ticari fizibilite ve pazara giriş çalışmalarını tamamlayarak müşterilerimizi çok sayıda projede desteklemiştir.
Son derece deneyimli ekibimiz, finansal ve teknik kapsam doğrultusunda doğru tedarikçilerden en uygun teknolojileri belirlemektedir. Teknolojiden yararlanmak ve tarımsal refahı artırmak
Agrotech uzmanlarımız, müşterilerimizin üretkenliği artıran, kaynaklar üzerindeki baskıyı azaltan ve büyüme fırsatlarından yararlanan yenilikçi teknolojileri belirlemelerine ve uygulamalarına yardımcı olmaktadır. Akıllı iklim teknolojilerinden yapay zekâ, büyük veri ve robot teknolojilerine kadar agrotech uzmanlığımız işletmenize modern üretim çağında rehberlik edebilir.

3. Bankacılık, Sigorta, Finans 

Bankacılık, sigortacılık, küresel piyasalar ve daha birçok alandaki yeni teknoloji, finansal hizmetler sektörünü hızla değiştiriyor.

Büyüme daha zorlu, müşteriler giderek daha talepkâr, sektör düzenlemeleri daha sıkı ve firmalar güçlü bir rekabetle karşı karşıya. Aynı zamanda, finansal hizmet firmaları sürekli gelişime hazır olmalıdır.

Siz hazır mısınız?

Finansal hizmet firmalarının yeni iş süreçlerini optimize etmelerine ve küresel teknoloji çözümlerini çağdaşlaştırmalarına yardımcı oluyoruz. Centric Consulting, süreç optimizasyonundan risk yönetimine kadar sektörünüzdeki tüm teknolojik zorlukların üstesinden gelmek için finans kuruluşunuzla birlikte çalışabilir.

İş süreçlerini optimize etmek ve küresel teknoloji çözümlerini çağdaşlaştırmak için bankacılık, brokerlik, sigorta, varlık yönetimi ve daha birçok alanda yeni ve üst düzey kuruluşlarla çalışıyoruz. Finansal hizmetler danışmanlığı yoluyla kuruluşunuzda değer yaratmamıza izin verin.

4. Enerji Ve Kamu Hizmetleri 

Enerji̇ ve kamu hizmetleri̇ sektörü büyük bir hızla gelişiyor. Siz hazırlıklı mısınız?
Yeni teknolojiler, temiz enerji devrimi, artan müşteri beklentileri, artan siber güvenlik tehditleri, şebekelerin birbirine bağlanabilirliği ve piyasa güçleri, sektör genelinde inovasyonu teşvik eden faktörlerden sadece birkaçı. Bu gelişime ayak uydurmak için ISTS Nephele Danışmanlık, yeni imkânları fırsata dönüştürmenize yardımcı olmak için burada. Avrupa Merkezli kurulacak olan yeni şirketinizde her turlu yerel ve EU teşvik ve hibe fonlarının yönetimi sayesinde çok kısa surede hızlı bir büyüme grafiği elde etmek mümkün.

Geleneksel danışmanlık firmalarından farklı olarak güvenilir, uygun maliyetli bir iş ortağı olmaya odaklandığımız için %98 müşteri memnuniyeti oranımızla gurur duyuyoruz.

Enerji ve kamu hizmeti ortaklarımıza, yılların uzmanlığını iş ihtiyaçlarınıza göre uyarlanmış özelleştirilmiş bir yaklaşımla birleştirerek eşsiz deneyimler sunuyoruz

5. Dijital Dönüşüm

Dijital dönüşüm, bir kuruluşun dijital teknolojileri kullanarak yeni çalışma yöntemlerine geçişini sağlayan kapsamlı bir süreçtir. Bu süreç, üretim proseslerinin yanı sıra satış, müşteri hizmetleri, finans veya üretim gibi kuruluşun her seviyesinde gerçekleşir. Bu sürecin merkezinde insan ve onun ihtiyaçları yer alır; bu da kuruluşun mevcut çalışma modelini değiştirmesini ve genellikle ürün ve hizmetlerine yeni bir yaklaşım getirmesini gerektirir.

Bir kuruluşun dijital dönüşümü aşağıdakilere dayanmaktadır:

 

  • İş modellerinin ve ürünlerin dönüşümü,
  • Kurumun yönetim süreçlerinin optimizasyonu,
  • Dijital bir çalışma ortamının oluşturulması,
  • Müşteri bazlı iletişim kanallarının oluşturulması.